wie zijn wij

Over ons

Een event is pas geslaagd als erover nagepraat wordt

Over Espressivo

Uitblinken in aanwezigheid, maar indien nodig ook in onzichtbaarheid: dat is Espressivo’s doelstelling bij elk evenement. Wat moet opvallen, is vanzelfsprekend ons entertainment. Alle faciliterende elementen eromheen behoren juist op de achtergrond. Ons team staat voor een professionele, zorgvuldige werkhouding en representativiteit. Samen een goed evenement neerzetten, dat vraagt om flexibiliteit en meedenkend vermogen: dat kunt u dus ook van ons verwachten.

Werkwijze

Een goed evenement staat of valt met de juiste voorbereiding. Daarom nemen we altijd uitgebreid de tijd om de inhoud en het draaiboek van uw evenement samen met u (of uw evenementorganisator) door te nemen. Voor een realistische weergave van de uitstraling, maken we desgewenst 3D-visualisaties of bezoeken we van tevoren de locatie. We laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat alle afspraken goed zijn vastgelegd.

Contact

Geschiedenis

Espressivo is geboren uit de passie van eigenaren Stefano Fadda en Marco Schetters. Al in hun vroege tienerjaren startten zij met hun eigen drive-in show en waren zij DJ in diverse clubs en discotheken. Nu, ruim vijftien jaar later, is deze passie uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf op het gebied van entertainment, licht en geluid.

Als drijvende krachten achter het team, begeven Marco en Stefano zich allebei nog steeds voor een deel in de operationele omgeving van het bedrijf. Daarnaast focussen ze zich op relatiebeheer en innovatie.

Stefano Fadda

Directeur – Eigenaar Commercieel

Marco Schetters

Directeur – Eigenaar Operationeel

Naud van de Wijngaart

Sales manager

"Uitblinken in aanwezigheid!"

− Espressivo

"Een goed evenement staat of valt met de juiste voorbereiding"

− Espressivo

"Espressivo is geboren uit de passie van eigenaren Stefano Fadda en Marco Schetter"

− Espressivo

Deel deze pagina