03 3d impressie | Espressivo

Espressivo biedt 3D-impressies voor uw evenement

Nooit meer passen, meten, stressen en zweten De voordelen van 3D-impressies voor uw evenement.

Gaat u binnenkort aan de slag met het organiseren van een groots evenement? Bijvoorbeeld voor de lancering van een nieuw product, de opening van uw nieuwe bedrijfspand of een personeelsfeest? Dan wilt u dat natuurlijk perfect regelen. Helaas heeft zo’n evenement geen generale repetitie. Pas op het moment suprême komt alles bij elkaar en moet blijken of u de juiste keuzes heeft gemaakt wat betreft presentatie, geluidsinstallatie en verlichting. Om deze stress te verlichten heeft Espressivo dé uitkomst: 3D-impressies van uw evenement. Welke voordelen levert u dat op?

 1. Direct een preview van het evenement
  Vooraf al de sfeer in de feestzaal proeven? Controleren of het licht goed afgestemd is en of vanuit de hele zaal het podium zichtbaar is? Een 3D-impressie maakt het mogelijk. Veel grote Brabantse evenementenlocaties staan tot op de centimeter nauwkeurig in ons systeem. Ook onhandige hoeken of pijlers, die anders misschien over het hoofd worden gezien. En staat uw locatie niet in ons systeem? Dan zorgen we daar wel voor! De 3D-impressies helpen u bij het vooraf visualiseren van het evenement, voor u en uw (zaken)partners. Ook boekingsbureaus en eventplanners een extra pluspunt in het verkoopproces.
 1. Minder faalkosten
  Onze 3D-impressies zorgen ervoor dat er ook vooraf honderd procent zekerheid is over de gekozen lichtinstallatie, podiumopbouw en het geluid. U hoeft dus niet meer bang te zijn voor onaangename verrassingen tijdens of vlak voor het evenement. Laat staan voor meerkosten voor het oplossen van dit soort problemen. Onder het motto: voorkomen is beter dan genezen, dus!
 1. Apparatuur en constructies precies passend bij het evenement
  Welke apparatuur precies past op uw evenement is afhankelijk van vele factoren. De grootte van de ruimte speelt mee, maar ook de hoogte, de opbouw van het podium en wat uw wensen zijn qua intensiteit en beleving van licht, geluid en beeld.
 1. Tijd van oplevering is gewaarborgd
  Bang om in tijdnood te komen op de dag van het evenement? Dat gebeurt regelmatig wanneer apparatuur, een podium of een stand toch niet blijkt te passen in de beoogde ruimte. Het is erg stressvol voor u (of de eventmanager) om op het laatste moment een back-up plan te verzinnen, zeker als daarbij de deadline in gevaar komt. Het vooraf precies afstemmen van de 3D-impressie zorgt ervoor dat de oplevertijd nooit in gevaar komt. Op deze manier laat u niets aan het toeval over!

Wilt u meer weten over onze 3D-impressies? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Contact